Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Szponzorált linkek


 Teljes nevén Adam Mitchel Lambert,Indianapolisban született 1982. január 29.-én.

Adam kedvelt színészei közt van a Lad Zeppelin, Qeen,Micheal Jackson,David Bowie és az Aerosmith.


San Fransiscóban jelentkezett egy angol tehestségkutatóra,az American Idol-ra.Az első meghalgatásán a Rock with you-t nameg, a Bohemian Rhapsody-t választotta.

Mikor megtudta,hogy a legjobb 3 közé került,alkalma nyílt fellépni otthonában,San Diegoban,ahol középiskoláját, a Mt. Carmel High School-t választotta. Ott elénekelte a Black or White-ot és a Mad World-ot.Május 8-án a polgármester, Jerry Sanders  "Adam Lambert Nappá" nevezte ki előadása napját.


A versenyben 2009. május 20-án végzett,2. hellyel.A fináléban a Qeen-el és a KISS-el szerepelt.

a Queennel Kris Allen társaságában a  We Are the Champions-t adták elő,míg a KISS-el,a City Rock And Roll All Nite, Detroit Rock és a Beth dalokból álló egyveleget.

 Lambertet közzétették az iTunes-on,a No Boundaries-ből.Allen mikor nyert az jelentette ki;"ezt Adam érdemelné meg". Úgy értette, ugyanannyira megérdemli Adam a győzelmet, mint ő.


A szócikkhez társított címkék:
személyek
Szponzorált linkekMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák