Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Booktop
Verzió: 3  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-06-16 17:40:16
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Booktop nevet a [Gigabyte] találta ki új [netbook]jának a Gigabyte M1022-hoz. Valójában a Booktop nem más, mint egy közönséges netbook, egy oldalra helyezett [dokkoló] csatlakozóval.


A Booktop-ok oldalán egy [portreplikátor] csatlakozó van, és tartozik hozzá egy dokkoló. A gépet összecsukott állapotban, állítva lehet a dokkolóba beletenni. A dokkolón monitor, [USB], [Ethernet] kivezetések vannak, így lehet a booktopot asztali gépként is használni külső monitorral.


A Booktop-ok oldalán egy [portreplikátor] csatlakozó van, és tartozik hozzá egy dokkoló. A gépet összecsukott állapotban, állítva lehet a dokkolóba beletenni. A dokkolón monitor, [USB], [Ethernet] kivezetések vannak, így lehet a booktopot asztali gépként is használni külső‘ monitorral.


Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése