Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

A digitális forradalom az informatikai és távközlési eszközök folyamatos fejlődését, és ezzel párhuzamosan ezek árának csökkenését jelenti. Az eszközök árának folyamatos csökkenése, lehetővé tette azok mind szélesebb körű hozzáférhetőségét, elterjedését.

A digitális forradalomnak az egyik, ha nem a legfontosabb felülete az Internet. A korábban elképzelhetetlen mennyiségű információ hozzáférhetővé tétele mellett az Internet mindenki számára lehetővé teszi, hogy egy sokkal szélesebb tudásbázisból tudjon tanulni és tájékozódni, valamint földrajzi távolságtól függetlenül kapcsolatot létesíteni szinte bárkivel. Ennek az elektronikus, globális kommunikációnak köszönhetően teljesen eltérő kulturális háttérrel rendelkező emberek kerültek be egyazon, közös virtuális térbe, valamint azt is, hogy maguk is folyamatosan hozzájáruljanak a közös tudásbázis bővítéséhez.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák