Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az ebnevelde egy olyan játék, amellyel virtuális kutyát nevelhetsz. Ha örökbe szeretnél fogadni egy virtuális ebet,akkor a bal oldali menüben kattints arra, hogy "kutyáim".ott lesz egy ebet ábrázoló kép, amely alá az van írva, hogy "új kutya". Ha arra  rákattintasz, kiválaszthatod a kutya nevét, nemét és fajtáját. Ha ezzel elkészültél, akkor rákatinthatsz a "megveszem a kutyát" gombra, és már a tiéd is lesz.

 

De vigyázz! Egy kutya nagy felelősség, rendszeresen kell etetni, itatni, tanítani, játszani vele, sétáltatni és fürdetni. Néha azért vidd el orvoshoz, hogy megvizsgálja és beoltsa. Minden nap kapsz egy kis aranycsontot, ami a pénzt helyettesíti. Ebből vehetsz a kutyádnak felszerelést,gyógyszereket,samponok és különböző színű/fajtájú kutyaházakat.Ha félre akarsz tenni egy kicsit,akkor rakd a bankba(ezt a "város" menüpontban találod meg). A bankban 500;

2 000;10 000;100 000; vagy akár 1 000 000 aranycsontot is leköthetsz,ami 14 kör/nap után kamatozik.

 

Ha már elég acs.-t gyüjtöttél,elmehetsz az árvaházba is, ahol magára hagyott vagy nem etetett kutyák várnak arra, hogy örökbe fogadd őket. (Ha nem látogatod rendszeresen a kutyáidat, ők is ilyen sorsra jutnak) Vannak játékok is, és chatelhetsz, levelezhetsz a haverokkal, vagy barátokat is kereshetsz.

 

Többet nem árulok el az oldalról, ha kiváncsi vagy rá, és te is saját virtuális kutyát akarsz, akkor keresd fel az oldalt és regisztrálj! :-)


A szócikkhez társított címkék:
ebneveldeMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák