Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Graphisoft úttörője és vezetője a Virtuális Épület koncepcióhoz kapcsolódó alkalmazások fejlesztésének. A társaság a világ első számú épület-modell alapú szoftverszállítója és építőipari informatikai szolgáltatója.

 

A Graphisoft szilárdan jelen van a világ három legnagyobb AEC (Architecture/ Engineering/ Construction) piaccal rendelkező országában, az Egyesült Államokban, Németországban és Japánban. Jelenleg azonban bevételének a felét az egyéb vállalatok által elhanyagolt kisebb piacok biztosítják.

 

Magyarországon Budapesten van a Graphisoft Group vállalat főhadiszállása. Itt koordinálják a gyártást, kiadást, a nemzetközi eladásokat és a marketinget. Munkaerő-állományának fele a termékfejlesztésben dolgozik, amíg a további csapatok világszerte nemzetközi elosztókat segítenek 14 földrajzi régióban.

 

A Graphisoft több nyelven ad ki szoftvert és kézikönyveket, koordinálja a Graphisoft Productivity Tools programját, terméktámogatást nyújt, pénzügyi ellenőrzést gyakorol és irányítja az egész csoport munkáját.

 

A második legjelentősebb székhely Németországban, Münchenben található. Azért hozták létre 1988-ban, hogy kiszolgálja Európa legnagyobb CAD piacát. 1989-ben a cég az Egyesült Államokban is megvetette a lábát. 1994-től Japánban is jelen van, hogy a világ egyik legnagyobb CAD piacát szolgálja ki és végül 1997-ben Angliában és Spanyolországban is terjeszkedni kezdett.

 

Termékei az ArchiCAD tervezőszoftver, és kiegészítői.

 

 

 

 
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák