Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

Kool Desktop Enviroment, nyílt forráskódű grafikus felhasználói felület, UNIX típusú oprendszerekhez. A létrehozásának legfőbb célja az volt, hogy a hagyományosan nehézkes, elsősorban szöveges és karakteralapú UNIX felhasználói felületeket, egy olyan grafikus felülettel váltsák ki, amely a Windows és Macintosh gépekhez hasonló könnyű kezelhetőséget biztosít a felhasználók számára. Mivel az UNIX elsősorban a szakemberek (fejlesztők, programozók) elsődleges területe volt, ezért sokáig nem volt prioritás a könnyű kezelhetőség. Azonban az idő előrehaladtával egyre több felhasználónak lett szimpatikus a UNIX alapú rendszerek (Linux, FreeBSD, stb.) minősége és kiemelkedő stabilitása, egyre inkább szükségessé vált a könnyű kezelhetőség, amelyet a grafikus felület tud a legkönnyebben biztosítani.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák