Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: MSN
Verzió: 3  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-12-03 10:10:32
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az MSN, vagy újabb nevén a Windows Live Messenger a [Microsoft] ingyenes azonnali üzenetküldő alkalmazása. Szokásos funkciókkal rendelkezik: szövegalapú üzenetváltás, [fájlcserélés], hang alapú beszélgetés, telefonálás, [videokonferencia], csoportos beszélgetések. A Windows Live Messenger 2006 óta él, azóta leginkább a kinézeten változtattak: szinte minden testre szabható és beállítható, illetve összekapcsolható a [Windows Live] más szolgáltatásaival. Az MSN általánosabban, de pontatlanul elterjedt jelentése szerint újabb nevén a [Windows Live Messenger] a [Microsoft] ingyenes azonnali üzenetküldő alkalmazása. Szokásos funkciókkal rendelkezik: szövegalapú üzenetváltás, [fájlcserélés], hang alapú beszélgetés, telefonálás, [videokonferencia], csoportos beszélgetések. A Windows Live Messenger 2006 óta él, azóta leginkább a kinézeten változtattak: szinte minden testre szabható és beállítható, illetve összekapcsolható a [Windows Live] más szolgáltatásaival, például az integrált [Hotmail]-lel vagy a [SkyDrive] tárhellyel. 

 

Valójában azonban az MSN (vagy logószerűen írva: msn) a Microsoft hírportálja, amelynek USA-beli verziója szórakoztató, sport, pénzügyi, életmód kiemelt rovatokat tartalmaz, a [Bing] keresőt építi be, és "latino" verzióban is elérhető. Az MSN csaknem 50 országban és nyelven olvasható, és a helyi hírek nem csak az egyes országokban , de lokálisan, az USA különböző területei szerint lebontva is elérhetőek.

 

msn logó


Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák