Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A delicious, korábban del.icio.us a web legnagyobb közösségi könyvjelzőgyűjtő és -megosztó portálja. Bármilyen linket tárolhat itt a felhasználó egy egyszerű regisztráció után, és a tagek segítségével könnyen kialakíthat egy olyan rendszert, amelynek segítségével a tárolt oldalak áttekinthetővé válnak. A böngészők könyvjelzőmappáját is lehet importálni, illetve a delicious-ön tárolt könyvjelzőket is könnyen lehet exportálni. A linkeket, illetve a teljes gyűjteményt meg lehet osztani más felhasználókkal, de akár priváttá is lehet tenni őket, bár a delicious alapvetően a közösségi, tehát nyilvános használatot támogatja. Így például felfedezhetjük a web legnépszerűbb oldalait, amelyek tematikusan, a címkék alapján is áttekinthetőek, sőt akár az összes felvitt könyvjelző listáját is lekérhetjük.

A céget 2003-ban alapította Joshua Schachter, 2005-ben a Yahoo! vásárolta meg. 

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése