Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Facebook magyarul
Verzió: 1  
Változtatta: Mupeter
Változtatás dátuma: 2011-04-06 15:57:33
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

 

2009 nyara óta a Facebook immár magyar nyelven is elérhető. Alapállapotában a rendszer automatikusan, a számítógép IP címe alapján állítja be a nyelvet, ezért ha magyarországi szolgáltató által üzemeltetett internetszolgáltatást használva lépünk az oldalra, akkor nagyon valószínű, hogy magyar képernyőt kapunk. Ha mégsem, akkor a képernyő bal alsó sarkában találjuk meg a nyelv beállítására szolgáló kis hivatkozást.

Abban az esetben pedig, ha be is vagyunk regisztrálva, akkor a beállított nyelvnek megfelelően jelenik meg az oldal, bárhol is tartózkodjunk a világban (persze csak, ha a számítógép képes a magyar karakterek megjelenítésére).

Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák