Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az internetpenetráció az a statisztikai adat, amely az összes [internetelőfizetés]?t nyilvántartja. Százalékban fejezik ki, ami azt jelzi, hogy egy ország lakosságának hány százaléka számít aktív internethasználónak. Az adat csalóka lehet abból a szempontból, hogy az ugyanazt az előfizetést használók statisztikailag csak egy aktív internetezőt jelentenek. Mindennek ellenére, az adatokból jól látszik, hogy az egyes országok lefedettsége milyen. Az internetpenetráció nemcsak a szabályozás intézményes fenntartásával, hanem civil módra is növelhető. Ezekre jó példák az olyan mozgalmak, mint a Fonero vagy a magyar Wi-fi falu kezdeményezés, illetve a közösségi buszmegállók építése Monokon.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák