MPL-PostaPont-nyeremenyjatek
Már 1286 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A LAN-adapter az az eszköz, amelynek segítségével a számítógép csatlakozni tud a hálózatra. Gyakran ezek már eleve bele vannak építve a gépekbe, de előfordulhat az is, hogy ki kell egészíteni egy hálókártyával vagy USB-csatolóval.

Vásárláskor érdemes szem előtt tartani, hogy vezetékes vagy vezetéknélküli hálózatra kívánjuk a gépünket csatlakoztatni, mivel a két eszköz nem kompatibilis. A vezetékes kapcsolatok esetében általában az Ethernet hálózatoknál használják, a vezetéknélküli adapter esetében már bonyolódhat a helyzet, annak függvényébe, hogy külső (USB-vel csatlakozó) vagy belső (szerelést igényel) eszközt szerzünk be. 

Hirdetés
MPL-PostaPont-nyeremenyjatekMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése