Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A MIDI (Musical Instrument Digital Interface) a zene digitális szintetizátorokon való rögzítéséért és lejátszásáért felelős protokoll, amelyet a számítógépek hangkártyái is támogatnak. Nem magát a zenét adja vissza, hanem azt rögzíti, hogy hogyan hozták azt létre. Éppen emiatt, hogy csak a lejátszásra vonatkozó információkat (hangmagasság, hangszerek, ritmus, stb.) tárolja, a MIDI sokkal pontosabb, mint más formátumok. A másik előnye az, hogy segítségével kis méretű fájlok állíthatóak elő.

Általában azokkal a programokkal, amelyek a MIDI-t használják interfészként, zenét is lehet írni, illetve akár szerkeszteni is lehet egy grafikus felületen.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák