Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A keresőoptimalizálás viszonylag új ága a mobil SEO, amely a weboldalak mobilos verziójának organikus forgalomnövelésével foglalkozik. Számos esetben az a sajnálatos tendencia, hogy a mobil verziókon történő konverzió igen csekély, vélhetően, mert a mobilról netezők nem tudják használni nehézségek nélkül a websiteok nagy részét. A mobil SEO erre vonatkozóan is ad iránymutatásokat, best practicet, amellyel a mobil usereket hatékonyabb lehet kiszolgálni.

 

A mobil SEO-ban a „hagyományos” keresőoptimalizáláshoz hasonlóan a fő szerep a kulcsszavaknak jut, mivel a mobil és a desktop keresések eltérőek, így külön mobilos kulcsszókutatást is ajánlatos végezni.

 

Az első mobil SEO és mobil optimalizálási blog


A szócikkhez társított címkék:
seo
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése