Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A PDF (Portable Document Format rövidítéséből) az Adobe által megalkotott fájlformátum, amely lehetővé teszi, hogy szöveges dokumentumokat az előállító [szoftvert]?ől, operációs rendszertől függetlenül hordozhatóvá és olvashatóvá tegyük. A PDF-fájlok megnyitásához egy PDF-olvasó szükséges, amelynek ma már számos változata elérhető. A MAC OS X operációs rendszer alatt például bármelyik alkalmazásból lehet PDF-et generálni.

1993-ban jelentette meg az [Adobe Systems]? azzal a céllal, hogy a dokumentumok könnyebben hordozhatóak legyenek. 2008-ig maga a szabvány zárt volt, de azóta már nyitottá tették, így bárki írhat PDF olvasó vagy szerkesztő alkalmazást.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák