Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Actel Távközlési Zrt.-t 2004-ben alapították, fő tulajdonosa a CYTA, a Ciprusi Távközlési Hatóság. 2008 májusában megvásárolta az Enternet, de egy ideig még különálló cégként működik. Más szolgáltatókkal ellentétben nem a már meglévő infrastruktúrát béreli, hanem saját hálózatot épít, ezért szolgáltatásai között szerepel ennek bérlése, illetve az előfizetői hurokátengedés is. Az Actel internetelőfizetései között választani lehet a hűségszerződéses és egyszerű előfizetések között, amelynél az előfizető nem kötelezi el magát egy bizonyos időtartamra. Az Actel kínálatai között meztelen ADSL-t, illetve ADSL és telefon kombinációt is találunk.

Honlap: actel.hu


A szócikkhez társított címkék:
cég , internet szolgáltatók
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése