Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Amazon.com Inc. az elektronikus kereskedelem egyik legsikeresebb résztvevője. 1994-ben alapította  Jeff Bezos, és kezdetben csak könyveket árultak. Fokozatosan bővült a termékek köre, ma már háztartási eszközöket, elektronikus tárgyakat, ékszereket és sok minden mást lehet már rendelni.

Az egyik olyan cég volt, amely sikeresen túlélte az 1990-es évek webes válságát, és emellett vezető szerepet szerzett az e-kereskedelemben. Ma már több nemzetközi oldallal is rendelkezik, rendelni azonban már bárhonnan lehet. Magyar aloldala nincs, ezért rendeléskor érdemes a postázási költségeket tanulmányozni, mert előfordulhat, hogy ez a rendelt termék többszörösébe kerül.

Az Amazon.com székhelye Seattle-ben van. A cég tulajdonában vannak még olyan vállalkozások, mint az [Alexa Internet]? és az [Imdb.com]? is.

 


A szócikkhez társított címkék:
cég , olvasás , webshopMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák