Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az Android egy nyílt forráskódú projekt, amelyet a Google kezdett fejleszteni, majd átadott az Open Handset Alliance-nak. A cél egy olyan platform létrehozása mobiltelefonokra, amely operációs rendszert és a legfontosabb alkalmazásokat biztosítja a felhasználók számára.

A nyitottság előnye az, hogy egy külső fejlesztő is hozzáfér az olyan alapfunkciókhoz, mint a telefonálás, sms küldés vagy a kamera, és így olyan alkalmazásokat is lehet fejleszteni, amely ezeket használja kreatívan. A másik fontos jellegzetesség az, hogy minden alkalmazás egyenrangú, a cél az, hogy a felhasználóknak egy minden eddiginél kényelmesebb felületet biztosítsanak. 2008 végén jelent meg, azóta már letölthető hozzá az 1.5-ös frissítőcsomag.


A szócikkhez társított címkék:
googleMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák