Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Finder a Mac OS X operációs rendszerek alapalkalmazása: segítségével a felhasználó rendszerezheti különböző típusú fájljait, áttekintheti őket, sőt könnyedén át is csoportosíthatja azokat. Mindemellett a Finderben megtaláljuk az egyes lemezekre és hálózati kapcsolatokra vonatkozó adatokat is. A bal oldali sávban állíthatjuk be azt, hogy melyek azok a leggyakrabban használt fájlcsoportok, amelyeket gyorsan el akarunk érni. A legújabb generációs Mac OS X, a Leopard, már azt is lehetővé teszi, hogy úgy lapozgassunk fájljaink között, mint egy könyv lapjaiban. Ezen kívül választhatunk fastruktúra- vagy miniatűr nézetet is. Az alkalmazás az operációs rendszer része, az első program, amivel a felhasználó találkozik gépe elindításakor.A szócikkhez társított címkék:
apple
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése