Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Lettországban és Magyarországon közösen fejlesztett, IWIW-hez hasonló ismeretségi hálózat. Az oldalnak 27 nyelven (magyar, angol, német, francia, portugál, spanyol, olasz, orosz, holland, lett, szlovén, szlovák, cseh, dán, finn, görög, észt, svéd, török, lengyel, litván, norvég, fehérorosz, izlandi) létezik variánsa.
 

A rendszer 2004 áprilisában indult lett nyelven, majd 2006 február közepe óta érhető el többnyelvű változata. Kizárólag meghívó segítségével tudunk regisztrálni.

Az albumon lehetőségünk van a képeinket albumba rendezni, címkéket rakhatunk hozzájuk, megjegyzést fűzhetünk a képeinkhez, nyomon követhetjük a nézettségét. A legfrissebben feltöltött képek megjelennek a főmenü-albumok linkjének használatával.

Minden felhasználó látja, hogy ki nyitotta meg a profilját, a meghívó gombbal bővíthetjük baráti körünket. A meghívók száma nincs korlátozva, a meghívni kívánt egyén e-mail címére küldjük a meghívót.

Az ismerősöknek levelet küldhetünk, az üzenet küldése linkre kattintva.

A bejelentkezett felhasználók online kommunikálhatnak, chatelhetnek egymással, chat szobákat hozhatnak létre, ahol egymással chatelhetnek.

A menü felső részében láthatjuk az online falhasználók számát, a bejelentkezettek mellet kis narancssárga kör jelenik meg, kilistázhatjuk a nevüket.

A felhasználók fórumokat nyithatnak, webblogokat írhatnak aminek beállíthatják a láthatóságát.

A profilok több nyelven is elérhetőek. Virtuális ajándékokat küldhetünk ismerőseinknek, amihez személyes üzenet is csatolható.

 

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése