Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A Blackberry OS a Research In Motion cég saját fejlesztésű operációs rendszere a Blackberry okostelefonokra.

Az operációs rendszer lehetővé teszi, hogy egyszerre több alkalmazást lehessen futtatni, és közben nagy mértékben épít az érintő képernyő és a scroll funkcióira. Támogat mindenféle vezetéknélküli kapcsolatot és a szinkronizációt is. 

A rendszer API-ja nyitott, vagyis bárki fejleszthet rá alkalmazást, viszont csak digitális aláírással lehet nyilvánosságra hozni, hogy a fejlesztőt azonosítani lehessen, de ez minőséget vagy biztonságot nem garantál.

Az utolsó változata a 4-es verzió, már elérhető a 5-ös is, ami nincs befejezve, így használata nem teljesen biztonságos. Az operációs rendszer számos nyelvre le van fordítva, így magyarra is.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák