Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Bloglines az egyik legnagyobb RSS-gyűjtő oldal, amelyet 2003 alapítottak. 2007-ben elkészült az iPhone-os felületük, illetve a kezdőlapot már drag-and-drop technikával is testre lehet szabni.

Programozó felületén be lehet állítani, hogy a megtekinteni kívánt blogok frissüléseiről mindig azonnal küldjön értesítést, illetve az RSS-[feed]?eket kereshetővé lehet tenni.

A szolgáltatás ingyenes, néhány nagy nyelvre fordították le, magyarra még nem. A felhasználóinak a webes tartalmak közti eligazodást segíti azáltal, hogy a frissüléseket egy helyen kínálja. Mivel webes alkalmazás, ezért használatához nem kell telepíteni semmilyen szoftvert, a böngészőből lehet használni bárhonnan bejelentkezés után.

 


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése