Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Bloglines az egyik legnagyobb RSS-gyűjtő oldal, amelyet 2003 alapítottak. 2007-ben elkészült az iPhone-os felületük, illetve a kezdőlapot már drag-and-drop technikával is testre lehet szabni.

Programozó felületén be lehet állítani, hogy a megtekinteni kívánt blogok frissüléseiről mindig azonnal küldjön értesítést, illetve az RSS-[feed]?eket kereshetővé lehet tenni.

A szolgáltatás ingyenes, néhány nagy nyelvre fordították le, magyarra még nem. A felhasználóinak a webes tartalmak közti eligazodást segíti azáltal, hogy a frissüléseket egy helyen kínálja. Mivel webes alkalmazás, ezért használatához nem kell telepíteni semmilyen szoftvert, a böngészőből lehet használni bárhonnan bejelentkezés után.

 

Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák