Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Blogoszféra
Verzió: 3  
Változtatta: Anonym on-line user
Változtatás dátuma: 2010-06-17 17:44:09
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A blogoszféra az összes [blog] kapcsolatát, és hivatkozási rendszerét jelenti, tulajdonképpen egy óriási közösségi hálózatot, amelyben van nagy csomópontok (a nagyon népszerű, sokat hivatkozott blogok), és magányos résztvevők is. A nagy [blogkereső]k, mint pl. a [Technorati] egyben arra is törekednek, hogy a blogok közti kapcsolódási pontokat is feltárják. A közvélemény a blogoszférát úgy tartja számon, mint a civil vélemény-nyilvánítás területét. Sokféleképpen szokták a blogoszférát részekre bontani: a nyelv, nem, téma alapú osztályozások a leggyakoribbak.


A blogoszféra az összes [blog] kapcsolatát, és hivatkozási rendszerét jelenti, tulajdonképpen egy óriási közösségi hálózatot, amelyben van nagy csomópontok (a nagyon népszerű, sokat hivatkozott blogok), és magányos résztvevő‘k is. A nagy [blogkereső‘]k, mint pl. a [Technorati] egyben arra is törekednek, hogy a blogok közti kapcsolódási pontokat is feltárják. A közvélemény a blogoszférát úgy tartja számon, mint a civil vélemény-nyilvánítás területét. Sokféleképpen szokták a blogoszférát részekre bontani: a nyelv, nem, téma alapú osztályozások a leggyakoribbak.


Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése