Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Blogsearch.hu
Verzió: 2  
Változtatta: Xenia
Változtatás dátuma: 2009-07-24 12:04:35
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A Blogsearch.hu egy magyar [blogkereső] szolgáltatás, amely a magyar nyelven írott blogok közti eligazodást segíti. A kezdőoldalon tematikusan rendezett katalógus fogadja a látogatót, amely viszont nem tudni, hogy mi alapján épül fel, címkék alapján vagy más logika szerint (a felhasználók ajánlása alapján talán?). 2006-ban indították útjára, 2008-ban egy nagyobb átalakításon esett át - letisztultabb lett a dizájn, áttekinthetőbb a katalógus.

A többi blogkeresővel (pl. az ugyancsak magyar [Miner]) nem a keresésben akar versenyezni, hanem minél nagyobb blogadatbázist kívánnak létrehozni, mégpedig a felhasználók ajánlásai alapján. Ebben az adatbázisban a kulcsszavas kereséskor a blogok [RSS]-fájljait pörgetik át, éppen ezért a blogok regisztrációjakor érdemes megadni minél több kulcsszót az RSS cím mellé.A Blogsearch.hu egy magyar [blogkereső] szolgáltatás, amely a magyar nyelven írott blogok közti eligazodást segíti. A kezdőoldalon tematikusan rendezett katalógus fogadja a látogatót, amely viszont nem tudni, hogy mi alapján épül fel, címkék alapján vagy más logika szerint (a felhasználók ajánlása alapján talán?). 2006-ban indították útjára, 2008-ban egy nagyobb átalakításon esett át - letisztultabb lett a dizájn, áttekinthetőbb a katalógus.

A többi blogkeresővel (pl. az ugyancsak magyar [Miner]) nem a keresésben akar versenyezni, hanem minél nagyobb blogadatbázist kívánnak létrehozni, mégpedig a felhasználók ajánlásai alapján. Ebben az adatbázisban a kulcsszavas kereséskor a blogok [RSS]-fájljait pörgetik át, éppen ezért a blogok regisztrációjakor érdemes megadni minél több kulcsszót az RSS cím mellé.  Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése