Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Browershot webfejlesztőknek vagy egyszerűen csak a web sokszínűsége iránt érdeklődők számára bizonyulhat hasznos alkalmazásnak. A szolgáltatás nagyon egyszerű: azt mutatja meg, hogy egy adott oldal hogyan néz ki a különböző böngészőkben. Azért lehet ez fontos, mivel az egyes böngészők megjelenítési sajátosságai nem mindig egyeznek meg, ezért adódhatnak kellemetlen meglepetések fejlesztés közben. A profik mellett azoknak is hasznos lehet, akik csak kíváncsiak az egyes böngészőkre, amelyekről nem mellékesen egész jó kis listát tartalmaz a Browsershots. 

Használata teljesen ingyenes és nem kíván semmiféle regisztrációt: csak be kell írni a megtekinteni kívánt oldal linkjét, majd rövid időn belül kapjuk az elkészült screenshotokat. Ezek 30 percig élnek, de le is lehet akár menteni őket.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése