Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A BS.Player az egyik legnépszerűbb médialejátszó, amelyet Windows operációs rendszerre fejlesztett a szlovén Webteh cég. Kezdetben teljesen ingyenes volt a letöltés és a használat, ma a teljes változatot, a BS.Player PRO-t már csak előfizetéssel lehet letölteni. Első változata 1999-ben jelent meg, azóta már több verzió is napvilágot látott, illetve folyamatosan fejlesztik valószínűleg a jövőben is.

Előnyeként az alacsony rendszerkövetelményeket lehet megnevezni, illetve azt, hogy nem terheli le sem a processzort, sem a memóriát. Emellett codec-ek sokaságát támogatja, így a felhasználónak általában nem kell a beállításokkal bajlódnia. Emellett több nyelvű a kezelőfelülete, le lehet játszani a YouTube-os videókat is.

 

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése