Már 1286 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 

A Chrome Ball indulásakor a főbb szolgáltatása a honlapkészítés volt, azóta az internetes megjelenés és üzlet szinte minden ágában részt vesz. Szolgáltatásai között szerepel a grafikai tervezésen át, az internetes videók készítésén keresztül az online és a keresőmarketing legtöbb területe.

 

2007-ben piacra dobták a Webgalamb E-mail Marketing Szoftvert.

 

A 2008-as évtől elérhető saját fejlesztésű rendszerük a WebFIX honlapkészítő program ami kifejezetten a kisvállalkozásoknak készült, a tervezéskor központi szerepett kapott az egyszerű kezelhetőség mellett, hogy az ezzel a rendszerrel készített weboldalak mind megjelenésükben, mind használatukban mind pedig hatékonyságukban felvegyék a versenyt akár nagyobb konkurenciáikkal is.

 

Adatlap:


Név: Chrome Ball
Alapítás éve: 2005.
Tulajdonos: Kollár Adrián
Besorolás: Honlapkészítéssel és az internetes megoldásokkal kapcsolatos szolgáltató.
Tematika: honlapkészítés, internet, marketing, grafika, videó


A szócikkhez társított címkék:
grafika , honlapkészítés , marketing , reklám , videó
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése