Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A ClickTale a webergonómia egyik kedvelt eszköze. Olyan webes alkalmazás, amely videókat készít a felhasználó aktivitásáról. Regisztráció után a ClickTale-en 1 hónapon keresztül ingyenesen tesztelhetjük az alkalmazást. Vagyis a kiválasztott oldalunkon követhetjük azt, hogy a látogató mennyi időt tölt el az aloldalakon, hogyan navigál, melyek a legkedveltebb tartalmak. A szolgáltatás segítségével azt is megtudhatjuk, hogy (ha van), hogyan használják a görgetősávot, meddig tekernek le az oldalon. Az eredmények kiértékelésével hatékonyabbá tehetjük a honlapot, növelhetjük a látogatók ott eltöltött idejét, és nem mellékesen tanulmányozhatjuk a különféle szokás- és viselkedésformákat.

Egy hónap után a szoftver fizetős, különféle előfizetési lehetőségek közül választhatunk annak függvényében, hogy hány oldalt szeretnénk elemezni és ezeknek milyen a látogatottsága.

 A szócikkhez társított címkék:
alkalmazás , használhatóság , webergonómia
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése