Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A CrazyEgg egy heatmap szoftver, amelynek segítségével azt lehet tesztelni, hogy egy weboldalnak melyek azok a helyei, ahol a látogatók a leggyakrabban kattintanak. Ez pedig jelzi, hogy az oldal mennyire éri el a célját: megtalálják-e a felhasználók a releváns tartalmakat, vagy az oldal szerkezeti felépítése megtévesztő a számukra.

A CrazyEgg segítségével egy egyszerű JavaScript kód beillesztésével tesztelni kívánt oldalunkra egy nap után már láthatjuk is az eredményeket. A szolgáltatás 2009 elejétől már nem próbálható ki ingyenesen, a legolcsóbb verzió havi 9 dollárba kerül, ezzel 10 oldalt vizsgálhatunk, havi 10.000 látogatóig. A drágább csomagok több oldalt és magasabb látogatószámot engednek tesztelni.

 


A szócikkhez társított címkék:
használhatóság , heatmap , webergonómia
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése