Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Szponzorált linkek


A CRM a Client Relation Management rövidítése, magyarul ügyfélkapcsolat-kezelést jelent. Olyan szoftvereket neveznek így, amelyek alkalmasak az ügyfelek adatainak kezelésére, a különböző folyamatok mendzselésére. 

A CRM szoftverek adatbázisszerűen tárolják az ügyfelek adatait, illetve megrendeléseiket, azt, hogy milyen termékeket vásároltak korábban. Ez a tárolási mód azért hasznos, mert így a cég különféle osztályain (könyvelés, PR, marketing, reklám, stb.) dolgozó munkatársak azonnal lekérhetik a legfrissebb összesített adatokat.

A CRM szoftverek sokasága megvásárolható már, különféle bonyolultsággal és lehetőségekkel, de már [nyílt forráskódú]? fejlesztésekből is lehet válogatni.


Szponzorált linkekMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák