Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A csatolmány (angolul attachment) olyan adatállomány, amelyet általában e-mailes üzenethez csatolva továbbítanak. Ez lehet szöveges dokumentum, de akár videó- vagy audiófájl is. A csatolmány méretét az e-mail szolgáltatók korlátozzák, egy levélben csak bizonyos méretű fájlt lehet továbbítani. A csatolás lehetősége a levél írása közben van felkínálva, itt lehet kiválasztani, hogy gépünkről melyik fájlt kívánjuk továbbítani. A csatolmányok letöltésével és megnyitásával kapcsolatban nem árt az óvatosság: számos vírust, férget ebben a formában terjesztenek. A legjobb megoldás az, hogy csak az ismerősöktől kapott fájlokat nyitjuk meg. A legtöbb levelezőprogram már hatékonyan szűri a spameket is.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése