Már 1286 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Digg egy linkgyűjtő weboldal, amelyre egy regisztráció után bárki küldhet be linkeket rövid leírással és címkékkel együtt. Ezután a felhasználók kommentelhetik azt, illetve szavazhatnak az adott linkről. Minél több kedvező szavazatot kap egy oldal, annál jobb helyet kap a listán. A kezdőoldalon a legtöbb szavazatot kapott linkek szerepelnek. Nyolc kategóriába lehet besorolni a linkeket, és a honlap üzemeltetőinek hitvallása szerint nincsenek szerkesztők, a felhasználók maguk alakítják a linkek rangsorolását. 

A linkek megosztása miatt számos kritika is érte a Digget, mivel illegális tartalmak is megosztásra kerülnek ebben a formában. Több vita is adódott ebből a helyzetből, de végül mindig a felhasználók győztek, és maradt a korlátozatlan linkajánlási lehetőség.

2009-re új fejlesztéseket terveztek: személyre szabható változatok, különféle nyelvekre való lokalizálás. Egyelőre ezek még nem működnek.

A közösségi oldalt 2004-ben indították el, 2006-ig többször is megpróbálták eladni, sikertelenül. Azóta már nem eladó, annak ellenére, hogy a hirdetések nem termelnek elegendő profitot, más bevételük pedig nincs, azóta a befeketők folyamatos tőkeemeléséből tartják fenn.


HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése