Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Hasonlóan más szolgáltatókhoz, az internetszolgáltatók is díjcsomagokba sorolva kínálják a különféle internet-hozzáféréseket. A díjcsomag tartalmaz minden, a szolgáltatással kapcsolatos adatot: a sávszélességet, a maximális letöltési és feltöltési sebességet, az adatforgalmat, a járulékos szolgáltatásokat (e-mail, webtárhely, stb.), illetve ezek árait. Nyilvánvaló, hogy az egyes díjcsomagok úgy lesznek drágábbak, ahogy nő a sávszélesség és lebonyolítható adatforgalom.
Az akciós díjcsomagok általában a még nem előfizető érdeklődőket célozzák meg, de néha a csomagváltást elősegítendő is dobnak a piacra a szolgáltatók kedvezőbb ajánlatokat.
 

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése