Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Szponzorált linkek


Hasonlóan más szolgáltatókhoz, az internetszolgáltatók is díjcsomagokba sorolva kínálják a különféle internet-hozzáféréseket. A díjcsomag tartalmaz minden, a szolgáltatással kapcsolatos adatot: a sávszélességet, a maximális letöltési és feltöltési sebességet, az adatforgalmat, a járulékos szolgáltatásokat (e-mail, webtárhely, stb.), illetve ezek árait. Nyilvánvaló, hogy az egyes díjcsomagok úgy lesznek drágábbak, ahogy nő a sávszélesség és lebonyolítható adatforgalom.
Az akciós díjcsomagok általában a még nem előfizető érdeklődőket célozzák meg, de néha a csomagváltást elősegítendő is dobnak a piacra a szolgáltatók kedvezőbb ajánlatokat.
 

Szponzorált linkekMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák