Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A DSL (Digital Subscriber Line - Digitális Előfizetői Vonal) olyan digitális adatátviteli technika, amely a helyi telefonhálózatokat használja ki. A DSL azokat a magas frekvenciatartományokat aknázza ki, amelyeket a telefonos kommunikáció nem használ (a beszélgetések alacsony frekvenciatartományokban zajlanak). A két tartományt egy szűrő segítségével különítik el, így a telefonvonal zavartalanul továbbítja a beszélgetést és a digitális adatokat is. A DSL kapcsolatok [letöltési sebessége]? általában 256 kbit/s-tól 24.000 kbit/s-ig terjedhetnek, a technológia, a vonalak állapota és a szolgáltatás típusától függően. Az ADSL esetében a feltöltési sebesség nagyobb, mint a letöltési sebesség, az SDSL esetében pedig megegyezik.


A szócikk alá tartozó bejegyzések:

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése