Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A DSL szűrő egy olyan analóg eszköz, amely átengedi az alacsony frekvenciájú jeleket, de kiszűri a magasakat. Olyan telefonvonalakra szerelik fel, amelyek analóg és digitális jeleket is továbbítanak egy időben. A DSL szűrő nélkül a magas frekvenciájú, digitális jelek vesztenek hatékonyságukból, illetve az adattovábbítást az analóg beszégetések visszhangjai is zavarhatják. Másfelől a magas frekvenciájú jelek zavarhatják a telefonbeszélgetéseket, illetve egy alapzörejt is okozhatnak. A szűrő beszerelése általában úgy történik, hogy minden analóg eszközre (telefon, fax, analóg modemek) felszerelik, kivéve a DSL modemeket - ez lesz az egyetlen szűrő nélküli eszköz. A másik lehetőség az, hogy az előfizetőhöz érkező egyetlen telefonvonalat két részre osztják, egyikre felszerelnek egyetlen DSL szűrőt, majd ezt bontják annyi szálra, ahány analóg készülék van a házban. A másik, szűrőtlen kábel csatlakozik majd a DSL-modemhez.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák