Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


Az extranet egy zárt magánhálózatnak az a része, amely egyes kívülállók számára hozzáférhető‘ az internet vagy más kommunikációs csatornák használatával. Az extranet lehet egy zárt intranet egyik része is, illetve lehet egy olyan hálózat is, amely különféle cégeket, vállalkozókat kapcsol össze, annak érdekében, hogy sikeres üzleti tranzakciók, eladások jöjjenek létre.
Az extranet biztonságát tűzfal szerver működtetésével, digitális tanúsítvány használatával, illetve különféle titkosítási technológiákkal szavatolhatják.
Az extranet legelterjedtebb használati módjai: nagy adatmennyiség megosztása, termékkatalógusok bemutatása, hírek megosztása kizárólag a kiválasztott üzletfelek között, együttműködés (fejlesztés, távmunka) különböző‘ cégek között.
 
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák