Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A FaceTime az Apple videóhívásra alkalmas funkciója. Legelőször az [iPhone 4]?-ben találkozhattunk vele. Ebben a készülékben már van előlapi kamera is,FaceTime ami VGA minőségű fotókat és videókat készít. Felbontása 640x480 pixel.


Kezdetben ezt a videóhívást csak Wi-Fi hálózaton tudtuk használna, de az iOS6 mobiloperációs rendszert használó készülékeken ez már 3G-s mobilinternetes hálózatokon is használható, amennyiben a mobilszolgáltató ezt engedélyezi.


IPhone 4, 4S, 5 készülékek, valamint iPod Touch, és iPod-ok között kommunikálhatunk FaceTime-al. A szolgáltatás ingyenes.


Amikor a FaceTime hívás létrejött, valamelyik sarokban (állítható) látjuk a saját képünket, amit az előlapi kamera készít. A teljes kijelzőn pedig annak a képét, akivel beszélünk.


Lehetőség van a beszélgetés közben egyoldalú némításra, vagy csak hang, vagy csak kép továbbítására.
 


A szócikkhez társított címkék:
apple , iphone , videóhívás
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése