Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A feltöltés a letöltés fordítottja: ilyenkor egy helyi számítógépről tölt fel a felhasználó adatokat egy távoli szerverre vagy más hálózati helyre.
A feltöltési [sebességg pedig az jelenti, hogy milyen gyorsan tudja a felhasználó elküldeni az adott fájlt. Ezt sok minden befolyásolhatja: elsősorban az, hogy milyen típusú [internetelőfizetés]?e van a felhasználónak (ezekben az [adatátvitelgi paraméterek általában rögzítve vannak, az asszimetrikus kapcsolatok kisebb sebességet biztosítanak a feltöltések számára), továbbá, hogy milyen számítógépet használ, milyen az ezen futó operációs rendszer, illetve milyen folyamatok futnak a számítógépen a feltöltéssel egyidőben.
Médiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák