Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Feltöltési sebesség
Verzió: 1  
Változtatta: lini
Változtatás dátuma: 2008-10-25 18:07:27
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A feltöltés a letöltés fordítottja: ilyenkor egy helyi számítógépről tölt fel a felhasználó [adat]okat egy távoli [szerver]re vagy más hálózati helyre.
A feltöltési [sebességg pedig az jelenti, hogy milyen gyorsan tudja a felhasználó elküldeni az adott [fájl]t. Ezt sok minden befolyásolhatja: elsősorban az, hogy milyen típusú [internetelőfizetés]e van a felhasználónak (ezekben az [adatátvitelgi paraméterek általában rögzítve vannak, az asszimetrikus kapcsolatok kisebb sebességet biztosítanak a feltöltések számára), továbbá, hogy milyen számítógépet használ, milyen az ezen futó operációs rendszer, illetve milyen folyamatok futnak a számítógépen a feltöltéssel egyidőben.

Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése