Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Flickr az egyik legnépszerűbb webes fotó- és videómegosztó portál. Az egyik legkorábbi [web 2]?-es projektként indult, mivel kizárólag a felhasználók aktivitására épít. A képeket, videókat különféle módokon lehet csoportosítani, metainformációkkal lehet ellátni. Kommenteket, megjegyzéseket, címkéket lehet adni hozzájuk, amelyek alapján könnyebben kereshetővé válnak. 

2004-ben indította el egy kanadai cég, a Ludicorp, 2005-ben pedig a Yahoo! vette meg, 2007-től pedig kizárólag Yahoo!-s regisztrációval összekapcsoltan lehetett használni a Flickr-t, erre a régi tagokat is kötelezték.

A portál különféle ingyenes és fizetős szolgáltatásokat kínál: a 100 MB-os tárhely ingyenes, a korlátlan pedig évi 25 dollárba kerül.

HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése