Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: fotolog_hu
Verzió: 2  
Változtatta: kobak
Változtatás dátuma: 2009-06-02 10:23:53
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

A fotolog.hu Koren Balázs fotoblogja. 2005-ben indult, hogy a fényképek feltöltésére a kobak.org blogon kívül rendszerezettebb formában jelenhessenek meg. A fotologon majdnem 4 év fényképtermése látható különböző kategóriákba szedve. 


A fotolog.hu Koren Balázs fotoblogja. 2007-ben indult, hogy a fényképek feltöltésére a kobak.org blogon kívül rendszerezettebb formában jelenhessenek meg. A fotologon majdnem 4 év fényképtermése látható különböző kategóriákba szedve. 


 

A blog működése sokszor átalakult, újraindult, s többféle blogmotor került már az oldal alá. Jelenleg a fotoblognak leginkább alkalmas pixelpost blogmotor szolgáltatja a tartalmat.

 

Adatlap:

 

Név: fotolog.hu

Alapítás éve: 2005.

Tulajdonos: Koren Balázs

Besorolás: fotoblog

Tematika: portré, város, fekete-fehér, szines fényképek

 

 

Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése