Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Gmail a Google online e-mail szolgáltatása. A regisztráció ingyenes és nyitott, bárki nyithat magának postafiókot. Nagyon hatékony a spamszűrője, bár itt is előfordul, hogy a nem levélszemét is bekerül a spamek közé. A postaládából chatelni is lehet, ezeket a beszélgetéseket a levelek között tárolja a Gmail. A jobb áttekinthetőség érdekében a Gmail beszélgetések formájában tárolja el az egy témában váltott leveleket, így azok könnyebben követhetőek és áttekinthetőek (akit ez zavar, ki is kapcsolhatja akár ezt a funkciót). A levelek és a chates beszélgetésekben is hatékonyan lehet keresni, illetve már elkészült a mobil eszközökre kidolgozott kliens, és már a PDF-ket is meg tudja mutatni.


A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése