Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!


Szócikk neve: Google Adsense
Verzió: 3  
Változtatta: Xenia
Változtatás dátuma: 2009-07-28 17:20:12
A törölt sorok áthúzottan, piros színben láthatóak, a hozzáadott új sorok zöld színűek.

Az Adsense a [Google Adwords] párja: azokat a hirdetéseket jelenteti meg, amelyekre előfizettek az Adwords rendszerben. Ebben az esetben a [weboldal]ak üzemeltetői választhatják azt, hogy a [Google] hirdetéseit megjelentetik honlapjukon, és cserébe részesülnek a kattintások után járó profitból. A hirdetések lehetnek szöveges, videó- és audió tartalmak is. Az oldalon való elhelyezésről az adott oldal tulajdonosa dönt, szabályozhatja ezek méretét, színét, váltakozási gyakoriságát is. Beállíthatja azokat a kulcsszavakat, amelyek az oldal tartalmához illeszkedő reklámokat szűrnek, így a felhasználó számára is releváns tartalmakat jelenítenek meg. A Google üzletpolitikájához az is hozzátartozik, hogy a hirdetések jól elkülöníthetőek kell legyenek a többi tartalomtól: a látogató világosan meg kell tudja különböztetni őket.


Az Adsense a [Google Adwords] párja: azokat a hirdetéseket jelenteti meg, amelyekre előfizettek az Adwords rendszerben. Ebben az esetben a [weboldal]ak üzemeltetői választhatják azt, hogy a [Google] hirdetéseit megjelentetik honlapjukon, és cserébe részesülnek a kattintások után járó profitból. A hirdetések lehetnek szöveges, videó- és audió tartalmak is. Az oldalon való elhelyezésről az adott oldal tulajdonosa dönt, szabályozhatja ezek méretét, színét, váltakozási gyakoriságát is. Beállíthatja azokat a kulcsszavakat, amelyek az oldal tartalmához illeszkedő reklámokat szűrnek, így a [felhasználó] számára is releváns tartalmakat jelenítenek meg. A Google üzletpolitikájához az is hozzátartozik, hogy a hirdetések jól elkülöníthetőek kell legyenek a többi tartalomtól: a látogató világosan meg kell tudja különböztetni őket.


Médiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése