Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Analytics részletes statisztikát készít a weboldalak látogatottságáról. A szolgáltatás ingyenes, és egy kód beillesztésével az adott honlapba, máris lehet tanulmányozni az adatokat. A statisztika nemcsak a látogatók és az oldalletöltések számát mutatja, hanem azt is, hogy mennyi időt töltenek átlagosan az adott helyen, honnan érkeznek a látogatók, milyen keresőkifejezések vezetnek az oldalra (a Forgalom forrásai menüpont ad erről részletes tájékoztatást). Tanulmányozhatjuk azt is, hogyan alakul egy hosszabb időszakban a honlap látogatottsága. Az is kiderül az Analytics adataiból, hogy a látogatók hány százaléka tér vissza rendszeresen, és hány oldalletöltés van átlagosan egy látogatás során. A látogatók maguk is többféle szempont szerint elemezhetők: földrajzilag hogyan oszlanak meg, milyen nyelvet használnak, milyen a böngészőjük. 

A Google Analytics az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás a webanalitika terén, a weboldalak optimalizálásához, a reklámkampányok megszervezéséhez fontos segítséget nyújt. A szócikkhez társított címkék:
googleMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák