Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Calendar (magyarul Google Naptár) a Google ingyenes online naptárszolgáltatása, amely a Gmaillel összekapcsolva működik. Így például, ha egy e-mailben megkapjuk egy találkozó időpontját, az elvileg bekerül a naptárba is - be lehet állítani az egyes kulcsszavakat. A naptár AJAX-os felülettel működik, ami meggyorsítja működését: az időpontok felvitele, szerkesztése a teljes oldal újratöltése nélkül működik. Különféle nézeteket állíthatunk be: napi, heti vagy havi bontásban is megnézhetjük eseményeinket. A Google Calendar egyszerre több naptár kezelésére is képes, illetve más hasonló online (pl. Yahoo! Calendar) és offline (iCal, Microsoft Outlook) szolgáltatásokból is importálhatóak naptárak. A Google szolgáltatása a Yahoo! Calendar után indult el, és a legfontosabb változtatás az, hogy az egyes események, vagy akár a teljes naptár is megosztható a kiválasztott ismerősökkel, vagy akár teljesen nyilvánosságra hozható. Így például egy munkacsoport számára hatékony lehet egy közös naptár használata a munka szakaszainak megszervezéséhez.


A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése