Már 1284 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Chrome a Google saját fejlesztésű böngészője, amelyet 2008 őszén jelentettek meg. A [nyílt forráskódú]? alkalmazás egyelőre Microsoft Windowsra van fejlesztve, a Mac OS X és a Linux alatt futó verziókon még dolgoznak. 43 nyelven jelentették meg, köztük magyarul is. A Chrome kereséskor a szavak, linkek begépelésekor javaslatokat kínál fel, amelyek közül ki lehet választani a legmegfelelőbbet. A kedvenc webhelyekről pedig miniatűröket készít, amelyek segítségével gyorsan meg lehet nyitni azokat. Természetesen van benne biztonságos böngészési mód, összeomlás elleni védelem és inkognitó üzemmód is, amelynek használatakor semmilyen előzményt nem ment el a böngésző. A Chrome működését egy képregényben mutatta be a Google fejlesztői csapata, amelyben visszatérő elem az, hogy mennyire rosszak az eddigi böngészők. Ezért a Google saját Javascript fordítót írt, illetve minden funkcióhoz saját API-t készítettek. 


A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése