Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


 A Google Earth egyedülálló lehetőséget nyújt arra, hogy megismerjük a tőlünk távol eső helyeket anélkül, hogy elmozdulnánk a számítógép elől. Különféle nézetekben fedezhetjük fel a Földet: a geográfiai nézettől elkezdve az utcai nézetig (azt az érzést nyújtja, mintha az adott város utcáin sétálnánk) választhatunk. Az egyes tereket 3D-ben is megnézhetjük, és a városok épületei már fotóminőségben is megtekinthetőek. A legújabb verzióban még azt is kiválaszthatjuk, hogy honnan néznénk meg a naplementét/napfelkeltét. Akit pedig a magasság vonz, az a repülőszimulátort is kipróbálhatja. A program letölthető Windowsra, Linuxra és Mac OS X-re is, már számos nyelven működik a kezelőfelület, de magyarul még nem.A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése