Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Szponzorált linkek


A Google Maps az ingyenes online térképek között a legnépszerűbb a felhasználók körében. Használata egyszerű, és a legtöbb igényt kielégíti: utcanév, irányítószám alapján kereshető, tartalmazza a tömegközlekedés adatait, sőt olyan szolgáltatásokat is tartalmaz, mint a kávézó és az étterem kereső. Útvonalat is tervezhetünk vele, bejelölhetünk rajta helyszíneket, ami utazások tervezésekor, konferenciák vagy más programok szervezésekor nagyon hasznos, mivel ezek a térképek megoszthatók más felhasználókkal is. A PDÁ-kon, okostelefonokon használva a GPS-t is helyettesíti, mivel azonnal megmutatja, hogy hol helyezkedünk el, és a cél bejelölésével a legrövidebb útvonalat is megtervezi számunkra.


A szócikkhez társított címkék:
google
Szponzorált linkekMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák