Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Reader a Google ingyenes online működő RSS-olvasója, amely 2005 óta elérhető. Segítségével követhetjük kedvenc oldalaink szöveges és multimédiás tartalmainak frissülését. Egy egyszerű regisztráció után (amely a Google számos szolgáltatását hozzáférhetővé teszi) máris lehet kezdeni a [feed]?ek gyűjtését, illetve arra is van lehetőség, hogy a már használt más hírolvasókból importáljuk az RSS-gyűjteményünk. A Google Readerben különféle kategóriákba rendezhetjük a csatornákat, taggelhetjük őket, illetve akár meg is oszthatjuk ismerőseinkkel. A Readerben megjelenik a Gmail-es levelezőlistánk, erről kiválaszthatjuk, hogy kikkel akarjuk megosztani az adott linket, és kommentelhetjük is az adott tartalmat. Így a kommenteléshez hasonló funkció is beépült az RSS-olvasóba. A meglévő URL-ket akár könyvjelzőként is elmenthetjük, illetve a Reader eszköztára azt is lehetővé teszi, hogy egy adott RSS-csatornát egyszerűen felvegyünk a listánkra. A szolgáltatás számos nyelven elérhető, de magyarul még nem működik.


A szócikkhez társított címkék:
googleMédiapédia Patikapédia Biciklopédia Jógapédia Webfazék
Mammutmail Pókerpédia
marketing-média tudástár egyészségügyi enciklopédia kerékpáros tudástár jóga gyakorlatok, tudástár online receptek nagy fájlok megosztása póker szabályok, stratégiák