Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Scholar a Google szakirodalom keresője. 2004-ben indították útjára azzal a céllal, hogy az online elérhető tudományos cikkek, hivatkozások egy helyről lekérhetőek legyenek. Kutatók, egyetemi hallgatók számára hasznos, mivel feltérképezhetik, hogy egy adott témáról, szerzőről milyen tanulmányok, könyvek születtek, és ezek egy részét online el is olvashatják. A keresést lehet kulcsszavas, de szűkíteni lehet szerző, cím, év alapján is. Nyilvánvalóan csak azokban a hivatkozásokban keres, amelyek online valamilyen formában elérhetőek (pl. könyvtárak adatbázisa), viszont a csak papíron létező munkák szükségszerűen kimaradnak ebből. A magyar szövegek között 2006 óta lehet keresni, a MOKKA adatbázisában, amely a magyar könyvtárak összesített könyv- és cikkállományát tartalmazza.


A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése