Már 1285 szócikk közül válogathatsz.

A Netpédia egy bárki által hozzáférhető és szerkeszthető internetes tudástár. Legyél Te is a Netpédiát építő közösség tagja, és járulj hozzá, hogy minél több hasznos információ legyen az oldalon! Addig is, jó olvasgatást kívánunk!
Hirdetés


A Google Talk a Google ingyenes chatprogramja. Letöltés után egyszerűen telepíthető‘. Alapvető‘en Windowsra fejlesztették, sem Linuxra, sem Mac OS X-re nem telepíthetÅő, de az iChat vagy az Adium, Gaim és más hasonló alkalmazásokkal csatlakozni lehet a Google Talkra is, mindemellett a szolgáltatás a Gmailbe is integrálva van. A kliens segítségével lehetséges a valós idejű szöveges üzenetek váltása, és a fájlátvitel (méretre való tekintet nélkül). Ingyenes VOIP szolgáltatása is van, ami azt jelenti, hogy a világ bármelyik pontjáról indítható és fogadható hanghívás. A kliens nyílt szabványokra épül, ezért más nyílt fejlesztésű alkalmazások segítségével is használható a rendszer.


A szócikkhez társított címkék:
google
HirdetésMédiapédia Patikapédia Ecopédia Jógapédia Vinopédia Webfazék Mammutmail
marketing és média tudástár egyészségügyi enciklopédia gazdasági, pénzügyi tudástár jóga tudástár borászati tudástár receptek online nagy fájlok küldése